Driftspakke

Driftspakke er et tilbud perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønsker å utvikle bedriftens digitale kanaler. Med økt organisk trafikk, en rød tråd i markedsføringen og fokus på målgruppe er dette en smart og fremtidsrettet investering.

Vi blir din bedrifts sparrepartner

Sandbakken Design har utviklet et tilbud som passer perfekt for små og mellomstore bedrifter. Her blir vi bedriftens sparringspartner, med god oversikt over bedriftens kortsiktige og langsiktige mål. Gjennom markedsføring i sosiale medier og søkemotoroptimalisering skal vi skape resultater for bedriften.

Spar penger og tid.

Våre løsninger er laget for å effektivisere markedsføringen og bedriftens kommunikasjon til målgruppen. Med en driftspakke kan du fokusere på inntektsbringende arbeid, og vi kan jobbe i bakgrunnen og sørge for økt trafikk og treffende innhold.

Seo / Søkemotoroptimalisering.

Etter mye testing med SEO, har vi klart å knekke noen koder. Dette vil gjøre nettsiden mer synlig i søkemotorer med innhold som treffer bedre. Som mange vet forandres den digitale verdenen seg lynkjapt, og vi jobber kontinuerlig for å kunne holde følge med tiden. Med godt og fast arbeid med SEO øker nettsider sin organiske trafikk (helt uten annonser!), ved å rangere høyere i Google og andre søkemotorer. Et fokus på SEO har potensialet til å mangedoble trafikken på nettsiden, uten å måtte betale pr. klikk. Dette krever kontinuerlig arbeid med rett innhold, og det tar Google flere måneder før de begynner å prioritere det nye innholdet på nettsiden.

Sosiale medier.

Med et klart budskap og godt design, skal vi få målgruppen interessert i din bedrift.

Dette gjør vi ved å lage innhold som er relevant og som engasjerer. Flere likes, delinger og kommentarer gjør bedriftens facebookside mer eksponert og vil bli vist til flere mennesker som følger eller liker siden.

Vi gjør jobben.

Målet og idéen med Driftspakke er at du som kunde skal slippe frustrasjon og bruk av arbeidstimer på markedsføring. Det kunden trenger å bruke tid på er oppstartsmøte og gjennomgang av resultat.

Våre driftspakker har en varighet på 6 og 12 måneder. En liten investering for fremtidsrettet markedsføring.

Send oss en melding her for å få tilsendt løsninger med pris!

Lukk meny