Vi lager kule ting som treffer godt

Vi er et two-man-band som jobber med design, webutvikling og trykksaker. Vi er unge, ambisiøse og streber etter at våre kunder skal oppnå de resultatene de forventer og litt til. Vi jobber i hovedsak med små og mellomstore bedrifter og leverer komplette løsninger. Langvarige samarbeid skaper de beste resultatene og er alltid det vi ønsker å oppnå med våre kunder.

Fredrik Sandbakken

Sandbakken Design ble etablert i 2014 etter at Fredrik flyttet hjem til Gudbrandsdalen etter å ha uteksaminert som grafisk designer i Trondheim. Det var ikke bare enkelt å få en jobb som grafisk designer på markedet – spesielt i dalen. Fredrik begynte freelance for å bygge opp en portefølje, men oppdragene kom fler og fler og han fant seg komfortabel
med å være selvstendig – og har gjort det siden med alt det innebærer. Fredrik er også medeier av SH Media – som driver i samme lokale og baserer seg på film og foto. www.sh-media.no

Fredrik jobber i hovedsak med:
Logodesign, identitetsdesign, illustrasjon, strategisk kommunikasjon, grafisk design og varer/trykksaker

Thomas Holten Enstad

Thomas begynte fast i Sandbakken Design høsten 2018 etter at han uteksaminerte fra NTNU i Gjøvik som webutvikler. Thomas har en bred og variert kunnskap innen utvikling av nettsider. Og selv om vi i hovedsak leverer nettsider i WordPress har vi ofte bruk for Thomas sine HTML eller Javascript egenskaper! Thomas er en hyggelig og imøtekommende person som alle som vurderer å oppdatere nettstedet sitt bør ta en kaffe med.

Thomas jobber i hovedsak med: Webutvikling, strategisk webdesign, brukskvalitet, SEO, analyse og Google Ads.

Stella Sandbakken

Stella er en Staffordshire Bullterrier valp som alltid er i godt humør. Hun bidrar med å bite i sko, hoppe opp på kunder og sove i sin faste stol. Vi har pr. dags dato ikke så mye hjelp fra Stella når det kommer til design og webtjenester men vi ser ikke helt bort i fra dette i fremtiden.

Arbeidet vårt

Vi har et vidt spekter og løser alle oppgaver som kommer vår vei. Ta en titt på noe av det vi har gjort tidligere. Kanskje blir du inspirert?

Lukk meny