Vi lager kule ting som treffer godt

Vi er et two-man-band som jobber med design, webutvikling og trykksaker. Vi er unge, ambisiøse og streber etter at våre kunder skal oppnå de resultatene de forventer – og litt til. Vi jobber med små og mellomstore bedrifter, hvor vi leverer komplette løsninger innen grafisk design og webutvikling. Langvarige samarbeid skaper de beste resultatene og er alltid det vi ønsker å oppnå med våre kunder.

Fredrik Sandbakken

Sandbakken Design ble etablert i 2014 etter at Fredrik flyttet hjem til Gudbrandsdalen etter å ha uteksaminert som grafisk designer i Trondheim. Det var ikke enkelt å få en jobb som grafisk designer, spesielt i et mindre distrikt som Gudbrandsdalen. Fredrik begynte freelance for å bygge opp en portefølje, men oppdragene kom med tiden, og han fant seg komfortabel med å være selvstendig. Fredrik er også medeier av SH Media – som driver i samme lokale og baserer seg på film og foto. www.sh-media.no

Fredrik jobber i hovedsak med:
Logodesign, identitetsdesign, illustrasjon, strategisk kommunikasjon, grafisk design og varer/trykksaker

Thomas Holten Enstad

Thomas begynte fast i Sandbakken Design høsten 2018 etter at han uteksaminerte fra NTNU i Gjøvik som webutvikler. Thomas har en bred og variert kunnskap innen utvikling av nettsider. Og selv om vi i hovedsak leverer nettsider i WordPress har vi ofte bruk for Thomas sine HTML eller Javascript egenskaper! Thomas er en hyggelig og imøtekommende person som alle som vurderer å oppdatere nettstedet sitt bør ta en kaffe med.

Thomas jobber i hovedsak med: Webutvikling, strategisk webdesign, brukskvalitet, SEO, analyse og Google Ads.

Stella Sandbakken

Stella er en Staffordshire Bullterrier valp som alltid er i godt humør. Hun bidrar med å bite i sko, hoppe på kunder og slappe av i stolen sin. Vi har pr. dags dato ikke så mye hjelp fra Stella når det kommer til design og webtjenester, men vi ser ikke helt bort i fra dette i fremtiden. Oppdatering 14.11.19: Stella tar et nettkurs innen sosiale medier. Hun sliter litt med å forstå algoritmene til Facebook, men Instagram synes hun er lekende lett. Oppdatering 08.04.21: Stella har permanent hjemmekontor, men er fortsatt med på alle møter via Skype.